Yhdistyksestä

Suomen Satelliittiharrastajat ry:n perusti alkuvuodesta 2019 joukko satelliittitekniikasta, sekä niiden kautta tapahtuvasta viestinnästä kiinnostuneita radioamatöörejä. Yhdistyksen tarkoituksena on radioamatöörien ja muiden satelliiteista kiinnostuneiden harrastuksen edistäminen koko Suomessa. 

Ryhtymällä jäseneksi voit olla aktiivisesti mukana kehittämässä satelliittiharrastusta. Jäseneksi ja toimintaan mukaan ovat tervetulleita kaikki satelliiteista kiinnostuneet.

Yhdistykseemme hallitukseen kuuluu viisi jäsentä. pj. TOMPPA OH3FSR jäsenenä MARKKU OH3NGT, OH3RAMI, OH3MOT ja OH1ON. Nyt kun olemme saaneet ns. homman pyöriin alamme vastaanottamaan jäsenhakemuksia, joten mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme pistä jäseneksi haku päälle.

Yhdistys on parhaillaan rakentamassa etäasemaa Tampereen lähikuntaan, johon meille tulee satelliittiyhteyksien lisäksi myös HF-etäasema. Asemallemme tulee myös SDR radio, jota pääsee kuka tahansa kuuntelemaan netin kautta, näin toivomme saavamme innostusta lisää satelliittityöskentelyyn. Tulemme talven aikana myös pitämään esittelytilaisuuksia sekä radioamatöörikerhoilla että paikoissa joissa kiinnostusta harrastustamme kohtaan löytyy. Kiinnostuneiden kannattaa seurata tapahtuma sivuamme, johon laitamme kakki järjestämämme tapahtumat.

Suomen satelliittiharrastajat ry ei ole pelkästään radioamatööreille tarkoitettu kerho. Kaikki jotka ovat kiinnostuneet satelliiteista, radiomajakoista, sääpalloista jne. ovat tervetulleita kerhoomme jakamaan omaa harrastusta yhdessä kanssamme.

Liity jäseneksi!

Comments are closed.